Børsen Spiseri er en av Lofotens mest anerkjente restauranter. Her serveres ferske råvarer fra Lofotens og Nord-Norges unike spiskammer.
Åpent hver dag: Fra kl 18:00 (siste bordsetting kl. 21:00)
Bordbestilling per mail besvares mellom 08.00 - 18:00.
Hvis du ønsker å bestille bord etter klokken 18, vennligst ring 76 06 99 31, eller bruk online bordbestilling.
Her kan du lese mer om Lofotens best bevarte handelsbrygge fra 1828 og Børsen Spiseri.
Det er igjen klart for Winemakers Dinner på Børsen Spiseri 26. april 2024.
Kombiner sauna og et nydelig måltid på Børsen Spiseri før eller etterpå.
For grupper over 10 personer tilbyr vi flotte selskapsmenyer. Må forhåndsbestilles.
Børsen Spiseri
Smaken av Lofoten
Bolinhos, røkt rogn, lokal ost og røkt hval, spekemat fra Myklevik
Kr 215,-
Pannestekte kamskjell
med erter, sopp-consommé og tindved
Kr 205,-
Toast Pelle Janzon
carpaccio av okse, egg og løyrom
Kr 195,-
Marinerte tomater
med filo-praliner av ost fra Aalan gård
Kr 195,-
Tørrfisk Royal
med gulrotstuing, eggesmør og bacon
Kr 425,-
Kveite
med asparges, sukkererter, brokkolini og nøttesmør-hollandaise
Kr 405,-
Posjert torsk
med spinat, blomkål og eple-sennepssaus
Kr 405,-
Lammefilet
med variasjoner av gulrot, glasert sjalottløk og pommes Anna
Kr 445,-
Sellerifylt kål
med bresert knutekål, asparges og ostesaus
Kr 355,-
Hvit sjokolademousse
med lakris og bringebærsorbet
Kr 195,-
Blåbærkompott
med ferskost og krokanis
Kr 195,-
Norske oster
med hjemmelaget fruktbrød og marmelade
Kr. 215,-
Svinøya Rorbuer har en av Lofotens mest anerkjente restauranter. Børsen Spiseri er innredet i ei gammel brygge fra 1828, og det er lagt stor vekt på å bevare det originale preget. Det meste fra gamle tider er beholdt også her, og gir en atmosfære med lukt av tjære og tamp. Her serveres både kjøtt og fiskeretter. Menyen endres med årstidene og tilgangen på råvarer.
Om du kommer alene, sammen med din kjære, gode venner eller med alle dine kollegaer, garanterer vi å gjøre vårt ytterste for at du skal være fornøyd.
L. Bergs Sønner, har sitt fiskebruk 50 meter unna vår restaurant. Dette gjør oss svært priveligert med tanke på tilgangen til fersk fisk, og våre kokker kan plukke ut den fineste fisken. Det er ikke mange andre restauranter som kan skryte av å ha sitt eget fiskebruk.
Når vi serverer lutefisk, boknafisk, tørrfisk eller fersk skrei er det med stolthet vi forteller at fisken er levert fra fiskeren, foredlet, lutet eller hengt på hjell og servert – her på Svinøya. På Børsen Spiseri kan du som gjest nyte gode arktiske fiskeretter i en trivelig brygge-atmosfære med duft av tjære og tamp!
I samme brygga ligger Krambua, som er et lite museum i seg selv. Her henger gamle varer og utstyr fra fordums tider, og man blir ført 100 år tilbake i tid! Ta gjerne en aperitiff her inne før måltidet eller prøv vårt Fiskeværs-måltid som inkluderer en guidet Fiskeværsvandring.